دوره آموزشی تشریح الزامات و مستند سازی سیستم های مدیریت ایمنی غذایی با استناد HACCp در استان گلستان برگزار شد.
کد خبر: ۴۶۰۰۷۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۴ 15 July 2017
دوره آموزشی تشریح الزامات و مستند سازی سیستم های مدیریت ایمنی غذایی با استناد HACCp در استان گلستان برگزار شد.

 این دوره آموزشی دو روزه ، جهت آشنایی مسئولین اداره نظارت بر بهداشت عمومی ادارات کل دامپزشکی استانها با سیستم کنترل کیفی HACCP در صنایع غذایی  و با هماهنگی سازمان دامپزشکی کشور و سازمانی ملی استاندارد ایران برگزار شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در مراسم افتتاحیه این دوره آموزشی گفت:استان گلستان یک استان  با محوریت کشاورزی و دامپروری است و از آنجا که در مسیر ارتباطی شمال به شرق کشور قرار دارد مسأله تأمین مواد غذایی و پروتئینی را با مشکل روبرو می کند که امروز با برنامه ریزی های آینده نگری که در مبحث مواد غذایی با منشاء دامی توسط دامپزشکی صورت گرفته است از این لحاظ در سطح قابل قبولی هستیم.

استاندارد HACCP   یک استاندارد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی است که این استاندارد به دنبال شناسایی نقاط بحرانی بوده و با روش های کنترلی مواد غذایی نهایی عاری از هر گونه خطری خواهد بود.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار