عليرضا نورانی در گفت و گو با خبرنگار تابناک گلستان، اظهار کرد: در راستای تدوین برنامه شعار سال رهبری ۱۴ اقدام در اولين گام به صورت عملياتی برای برنامه جهش توليد در نظر گرفته شده بود كه تاكنون گزارش ۳ اقدام آن توسط مديران دستگاه اجرايی تدوين شده است.
وی افزود: بر همین اساس تمامی مديران دستگاه های اجرايی استان علاوه گزارش اقدامات سه ماهه، بايستی گزارش شش ماهه برنامه عملياتی جهش توليد با مشاركت مردم دستگاه خود را هرچه سريع تر تدوين كنند و به دبيرخانه شورای برنامه ريزی و توسعه استان ارسال نمايند.
نورانی در ادامه به برنامه های دولت سیزدهم در گلستان اشاره کرد و گفت: در دولت سیزدهم شهید رئیسی مبلغ ۳۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای انجام اقدامات عمرانی به استان اختصاص داده شد.
وی ادامه داد: از این میزان ۱۰ هزار میلیارد تومان در حوزه آب، ۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در بخش راه، ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در بخش درمان، هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان در بخش مدارس و ۴۴۴ میلیارد تومان در توسعه زیرساختهای شهرکهای صنعتی استان هزینه شده است.
وی در رابطه با توجه دولت به مساله مهارت آموزی هم گفت: در راستای تحقق اهداف نامگذاری سال ۱۴۰۳ توسط مقام معظم رهبری با عنوان جهش توليد با مشاركت مردم با نگاه ويژه به توسعه اقتصاد مردم محور و نيز به منظور توسعه فعاليتهای مهارتآموزی و تربيت نيروی كار ماهر و متخصص و متناسب با پيشرفت استان گلستان، اجرايی شدن اين طرح، توسعه عدالت اجتماعی در قالب برخورداری از آموزشهای اشتغالزا، مشاوره آموزشی و هدايت شغلی اقشار كم برخوردار و دهكهای پايين درآمدی و شناسايی نيازهای آموزشی دارای اولويت اقشار كم برخوردار و دهكهای پايين درآمدی را در پی خواهد داشت.
نورانی افزود: فنی و حرفه ای استان در اجرايي شدن هرچه بهتر طرح مهارت آموزی بايستی شناسايی ۵۰۰ نفر از ۵ دهك پايين در استان را به تفكيك شهرستان،كدملی و رشته شغلی منطبق بر مصوبات شورا با بهره مندی از منابع استانی در اولويت كار خود قرار دهد.
نورانی ادامه داد: برای شناسايي ۴۵۰۰ نفر از ۵ دهك پايين در استان هم دستگاه های اجرايی از قبيل كميته امداد امام خمينی (ره)، بهزيستی و ورزش و جوانان همكاری لازم را با فنی و حرفه ای استان داشته باشند.
عليرضا نورانی رئيس سازمان تصريح كرد: بخش ديگر طرح می تواند با هم افزايی و همكاری اتاق تعاون و تشكل های مردم نهاد اجرايی شود.
وی خاطرنشان كرد: رشته شغل های فنی از قبيل تراشكار، جوشكار، پرسکار برای آينده استان خيلی مهم است و صنايع مؤثر استان می تواند از افراد مهارت آموخته در پيشبرد اهداف توسعه ای مجموعه خود بهره مند شود.
نورانی رئيس سازمان بيان کرد: با اجرای اين طرح، بومی سازی اشتغال در استان ايجاد می گردد و كمتر شاهد جابه جایی جمعيت در گلستان خواهيم بود.
وی افزود: صنعت، معدن و تجارت استان به طور ويژه بايستی نشست و هم انديشی با واحدهای صنعتی استان در جهت دريافت مشاركت های فعال برای تحقق برنامه توانمندسازی مهارتی نيروی كار بومی با رويكرد اشتغال پايدار گلستان را اولويت كاری دستگاه خود قرار دهند.
انتهای پیام/س