مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان:

بیش از ۱۲ میلیون تردد نوروزی در راه های گلستان ثبت شد/ ۵۸ درصد پلاک ها غیربومی بودند

گروه استان ها- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: سامانه های هوشمند تردد شمار جاده ای از ابتدای طرح نوروزی(۲۵ اسفندماه) تا ۱۴ فروردین ماه جاری ۱۲ میلیون و ۴۲۱ هزارو ۶۳۶ تردد در تمام محورهای استان به ثبت رسانده اند.
کد خبر: ۱۱۹۸۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۰ 06 April 2025

به گزارش تابناک گلستان به نقل از  روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گلستان، عادل مصدقی با اشاره به ثبت بیش از ۱۲ میلیون تردد در محورهای استان، اظهار کرد: با توجه به حجم ترافیک های عبوری محورها در این روزهای پایانی تعطیلات، از مسافران درخواست می شود که با مدیریت سفرها ، سفری ایمن و با آرامش را برای خود و خانواده رقم بزنند.
وی با اشاره به ۸۰۵ هزار و ۱۳۱ تردد ورودی استان، ادامه داد:  این آمار بیانگر افزایش ۸ درصدی ترددهای ورودی به استان است.
به گفته مصدقی، پرترددترین محور در این ایام محور گرگان به علی آباد با ۸۷۸ هزار و ۶۷۸تردد بوده است.
وی همچنین از  جابه جایی ۱۰۵هزار و ۲۹۲مسافر از طریق 11 هزار و ۵۹۳ سفر بعنوان بخشی دیگر از اقدامات اداره کل در این ایام نام برد.
مصدقی افزود: با توجه به افزایش ترددهای ورودی بعد از دور اول تعطیلات نوروزی، تعداد پلاک های بومی ثبت شده ۴۲ درصد و غیربومی ۵۸ درصد با ماندگاری بین دو تا سه روز بوده که نشان دهنده مقصد گردشگری گلستان بوده است.
وی با اشاره به راه اندازی ایستگاه های ثابت و سیار پویش نه به تصادف در ورودی و خروجی استان، گفت: هدف از این اقدامات کاهش تلفات و تصادفات جاده ای بوده تا رانندگان با توقف در این ایستگاهها، هوشیارانه و آگاهانه به رانندگی ادامه دهند.

برچسب ها: مصدقی
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار