ارائه خدمات بیمه ای بدون وقفه در حال انجام است/ محدودیت اینترنتی مشکلی ایجاد نکرده است

گروه استان ها- مدیر کل بیمه سلامت استان گلستان گفت: ارائه خدمات بیمه ای به بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت ایران بدون هیچ گونه مشکلی در حال انجام است .
کد خبر: ۱۲۰۲۵۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۸ 23 June 2025

به گزارش تابناک از گلستان، سید محمد حسینی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به محدودیت های موجود در مرورگر های اینترنتی، بیمه شدگان و موسسات درمانی طرف قرارداد می توانند جهت استعلام استحقاق درمان از طریق کد دستوری #1*1666* و همچنین جهت تمدید اعتبار بیمه نامه های خود از طریق سامانه خدمات غیر حضوری شهروندی این سازمان به آدرس  csp.ihio.gov.ir  و جهت نسخه نویسی الکترونیک از طریق آدرس eservice.ihio.gov.ir/nrx  که بصورت شبانه روزی و بدون اختلال در حال ارائه خدمات است، اقدام نمایند  .

وی افزود: سازمان بیمه سلامت به عنوان بزرگترین سازمان بیمه گر پایه همواره در کنار بیمه شدگان بوده و حامی مردم در جهت ارائه خدمات بیمه درمانی می باشد و مردم اطمینان خاطر داشته باشند که این سازمان در هر صورت و با هر وضعیتی ارائه خدمات خود به بیمه شدگان را تداوم خواهد داد و پایداری خدمات درمانی در شرایط بحرانی از اولویت های این سازمان می باشد .
مدیر کل بیمه سلامت گلستان تاکید کرد: بیمه شدگان و مراکز درمانی طرف قرارداد در صورت وجود هرگونه قطعی سامانه های این سازمان می توانند موضوع را به مرکز 1666 و یا از طریق پورتال خدمات غیر حضوری این سازمان به آدرس myzrm.ihio.gov.ir  که بصورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سئوالات و ارائه راهنمایی می باشد، اطلاع رسانی نمایند./ع

برچسب ها: حسینی
آخرین اخبار