محمدرضا آمویی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه با بیان اینکه واحدهای صنفی قصابان، خواربار فروشان و نانوایان جز ارزاق عمومی هستند اظهار داشت: پس از تعطیلی بازار غیرضروری واحدهای صنفی توزیع کننده کالاهای ضروری همواره به ارائه خدمت پرداختند.
رییس اتحادیه قصابان کرمانشاه بیان کرد: نیت ما از فعالیت در روزهای بحرانی کرونا کسب درآمد نبوده بلکه تامین نیاز مردم است. طی جلسات برگزار شده در استان تاکید ما مبنی بر آمادگی به خدمت کامل قصابان می باشد. خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی از نظر ازدحام جمعیت و یا کمبود گوشت در کرمانشاه مشاهده نشده است.
وی با اشاره به اینکه بازار تا حدی راکد است، عنوان کرد: بازار گوشت قرمز همواره پس از عید نوروز کساد است. لازم به ذکر است که شیوع ویروس کرونا نیز مزید بر علت شده و تاثیرات نامطلوب خود را گذاشته است. نقطه مثبت این امر برابری عرضه و تقاضا بوده و تاکنون کمبودی نداشته ایم.
آمویی در پایان گفت: قیمت گوشت تغییری نکرده و از طریق بازرسان اتحادیه، اتاق اصناف و سازمان صمت استان نظارت لازم بر اجرای پروتکل های بهداشتی انجام می گیرد. همشهریان عزیز می توانند شکایات خود را از طریق 124 با بازرسان در میان گذاشته تا موضوع رسیدگی شود.