دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور:

منطقه آزاد مهران سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می‌رسد

منطقه آزاد مهران سال ۱۴۰۱ به بهره برداری می‌رسد دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور از تصویب طرح جامع منطقه آزاد مهران خبر داد و گفت: این منطقه سال ۱۴۰۱ به منظور رونق و توسعه اقتصادی استان و کشور به بهره برداری می‌رسد.
کد خبر: ۹۹۱۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۶ 06 September 2021

 به گزارش تابناک ایلام؛ حمیدرضا مومنی افزود:  برای ایجاد مناطق آزاد باید اراضی آن منطقه در اسرع وقت تعیین تکلیف و تمامی امور با نظارت و اجرای صحیح قوانین مناطق آزاد توسط بخش خصوصی انجام شود.

وی گفت: رمز موفقیت هر منطقه آزاد این است براساس هر ماموریت، مشخص شود که برای آن ماموریت چه زیرساخت‌هایی نیاز است و در اسرع وقت آن زیرساخت‌ها ایجاد شود.

 مشاور رییس جمهوری مطرح کرد: علاوه بر تعیین مشاور برای هر سرمایه گذار باید منابع مالی شفاف، مدت زمان اجرای پروژه مشخص و اهلیت سرمایه گذار نیز محرز شود.

وی ادامه داد: از ظرفیت بانک های خصوصی، شرکت های تامین مالی و تامین سرمایه برای تجهیز زیرساخت های مناطق آزاد جدید بهره برداری شده تا زمینه سرمایه پذیری در مناطق آزاد در اسرع وقت مهیا شود./ع

بیشتر بخوانید:

آخرین اخبار