هرچند که بسیاری از افراد سیگاری برای در امان ماندن از زیان‌های دخانیات اقدام به ترک آن می کنند؛ اما برای جلوگیری از ابتلا به سرطان ریه، باید اقدام دیگری را نیز انجام دهند.
کد خبر: ۲۶۸۹۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۲۳ 30 July 2016
هرچند که بسیاری از افراد سیگاری برای در امان ماندن از زیان‌های دخانیات اقدام به ترک آن می کنند؛ اما برای جلوگیری از ابتلا به سرطان ریه، باید اقدام دیگری را نیز انجام دهند.
العالم: برخی گزارش ها حکایت از آن دارد که آثار سموم ناشی از مصرف دخانیات بعد از ترک سیگار همچنان در ریه افراد باقی می ماند و اگر ریه این افراد سم‌زادیی نشود، در معرض ابتلا به سرطان قرار خواهند گرفت.

سایت خبری "بولد اسکای" هند در گزارشی خاطرنشان کرد، از آنجایی که هدف اول از ترک سیگار پاکسازی ریه‌ها از آلودگی ناشی از استعمال دخانیات است، بنابراین اگر این واقعیت نادیده گرفته شود، افزادی که دخانیات را ترک کرده‌اند همچنان در معرض ابتلا به سرطان کُشنده ریه قرار خواهند داشت.

این گزارش مصرف 7 نوشیدنی از جمله آب هویج، گریپ فروت، آب توت وحشی، پیاز، زنجبیل، آب لیمو و آب آناناس را برای کسانی که مصرف دخانیات را ترک کرده اند، ضروری دانسته است تا افراد ضمن کاهش آثار زیانبار دخانیات بر ریه‌ها، آنها را سم‌زدایی کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار