نماینده ولی فقیه در هرمزگان:

مردم خیابان را رها نخواهند کرد/ انتقام تمام مصیبت‌ها را از آمریکا می‌گیریم

گروه استان‌ها - نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه مردم خیابان‌ها را رها نخواهند کرد، گفت: ما باید انتقام همه مصیبت‌هایی را که ملت ما از آمریکای جنایتکار دیده است را بگیریم.
کد خبر: ۱۲۱۹۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷ 17 March 2026

مردم خیابان را رها نخواهند کرد/ انتقام تمام مصیبت‌ها را از آمریکا می‌گیریم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان هرمزگان، آیت‌الله «محمد عبادی‌زاده» نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، دوشنبه شب در نوزدهمین اجتماع حماسی مردم بندرعباس با اشاره به آیه ۲۲ سوره سجده «إِنَّا مِنَ الْمُجْرِمِینَ مُنْتَقِمُون» اظهار کرد: مردم خیابان‌ها را رها نخواهند کرد چرا که هنگامه انتقام رسیده و این مطالبه مردمی است که با حضور در خیابان‌ها و میادین اصلی شهر عرصه را بر خصم زبون تنگ کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ما باید انتقام همه مصیبت‌هایی را که ملت ما از آمریکای جنایتکار دیده است، را بگیریم، افزود: امروز روز انتقام از دشمنان است، انتقام خون شهید نصرالله، انتقام شهدا و فرماندهان عزیز سپاه و ارتش، روز گرفتن انتقام شهدای مظلوم میناب، روز انتقام رهبر شهیدمان و تا زمانی که خصم دون را از منطقه بیرون نکنیم عقب نخواهیم نشست.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان تاکید کرد: خروج آمریکا از منطقه غرب آسیا برای همیشه، نابودی رژیم کودک کش صهیونیستی و پرداخت تمامی خسارت‌هایی که تاکنون به کشور ما وارد کرده‌اند، از جمله مطالبات مردمی است که این شب‌ها در خیابان‌ها حضور دارند.

وی ضمن ستایش حضور پرشور مردم در صحنه افزود: چشم امید بسیاری از ملت‌های آزاده و ستمدیده جهان به مردم ایران دوخته شده است تا برای همیشه طومار رفتار‌های قلدرمآبانه استکبار جهانی درهم پیچیده شود و رژیم صهیونیستی به زباله دان تاریخ سپرده شود.

آیت‌الله عبادی‌زاده با اشاره به شعار «جنگ جنگ تا پیروزی» همچنین گفت: ما پرچمداران عصر ظهور هستیم و آمادگی داریم همانطوری امام عظیم الشان می‌فرمودند، جنگ، جنگ تا رفع فتنه از جهان، این فتنه را از جهان ریشه‌کن کنیم.

انتهای پیام/

آخرین اخبار