کم‌خونی و راه‌های درمان آن در طب سنتی

متخصص طب سنتی، کم‌خونی را بیماری بسیار مضر در بدن افراد خصوصاً بانوان و دختربچه‌ها دانست و علل ایجاد این بیماری را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۰۲۰۰۲۷
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰ 03 January 2022

محمود قادری متخصص طب سنتی، کم‌خونی را بیماری بسیار مضر و مسبب بسیاری از امراض در بدن افراد خصوصاً خانم‌ها و دختر بچه‌ها دانست که عدم توجه جدی به آن می‌تواند تبعات غیرقابل جبرانی داشته باشد.

وی به تشریح نشانه‌ها، علل ایجاد بیماری و همچنین درمان آن در طب سنتی پرداخت و گفت: از جمله عوارض و نشانه‌های کم‌خونی می‌توان به رنگ‌پریدگی صورت، احساس ضعف، خستگی، بی‌حالی،‌ سردرد،‌ بی‌اشتهایی، سیاهی رفتن چشم به ویژه موقع بلند شدن از زمین، خواب رفتن اعضای بدن (دست‌ها و پاها)، تپش قلب، تنگی نفس، سرگیجه، پایین آمدن قدرت تمرکز، زود خسته شدن، افسردگی، ناخن‌های شکننده، سردی اندام انتهایی بدن (دست‌ها و پاها)، یبوست، تمایل به خوردن مواد غیرعادی (مثل کاغذ یا خاک) و قطع شدن یکباره قاعدگی در خانم‌ها اشاره کرد.

وی راه‌های درمان از طریق طب سنتی را مصرف روزانه 4 شیره خون‌ساز (انگور، توت، انجیر و خرما)، مصرف چهارمغز، پوشیدن طلا در خانم‌ها به دلیل گرم و خون‌ساز بودن و خوردن میوه‌های قرمز مانند انار، عناب، زرشک، زغال‌اخته، گیلاس و آلبالو، عدسی، اسفناج و کاهو عنوان کرد

متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه برای اطمینان در تشخیص کم‌خونی باید تعداد بیش‌تری از موارد ذکر شده در فرد مورد نظر مشاهده شود، گفت: با درمان کم‌خونی، تمامی علائمی که به خاطر کم‌خونی در بدن ایجاد شده است، برطرف خواهند شد.

وی راه‌های درمان از طریق طب سنتی را مصرف روزانه 4 شیره خون‌ساز (انگور، توت، انجیر و خرما)، مصرف چهارمغز، پوشیدن طلا در خانم‌ها به دلیل گرم و خون‌ساز بودن و خوردن میوه‌های قرمز مانند انار، عناب، زرشک، زغال‌اخته، گیلاس و آلبالو، عدسی، اسفناج و کاهو عنوان کرد.

قادری در ادامه پرهیز از خوردن چای خصوصاً بلافاصله بعد از خوردن غذاهای گوشتی، استفاده از ظروف مسی در طبخ غذا و استفاده از حسوم (قرار دادن یک تکه آهن هنگام طبخ غذا در داخل دیگ) را مؤثر دانست.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار