به گزارش «تابناک گلستان»؛ سیداحمد موسوی در گفتگو با خبرگزاری تسنیم در گرگان اظهارداشت: در روزهای اخیر گرمای بالای ۴۰ درجه را در استان تجربه کردیم و در برخی روزها نیز رطوبت هوا به شدت افزایش پیدا کرد و مصرف برق نیز رشد زیادی یافت.
مدیرعامل شرکت برق گلستان گفت: در شرایط عادی مصرف برق استان روزانه ۴۰۰ مگاوات است، اما ما در استان طی روزهای اخیر هزار و ۸۵۴ مگاوات برق مصرف کردیم و این افزایش چهاربرابری مصرف، فشار مضاعفی را برای تامین برق وارد کرده است.
وی با یادآوری قطعیهای ۷ و ۸ ساعته برق در استان گلستان طی سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ بیان داشت: دولت سیزدهم تلاش زیادی کرد تا ناترازی مصرف برق را کاهش دهد و در سال ۱۴۰۱ با ۱۰۰ اقدام، سال ۱۴۰۲ با ۱۴۰ و امسال با ۱۸۰ اقدام، تلاش کرد تا با اورهال نیروگاهها، تعمیرات بموقع خطوط و دیگر اقدامات به تامین پایدار برق در کشور دست پیدا کند.
موسوی گفت: از حدو هزار و ۶۰۰ مگاوات برقی که طی اوج بار در استان مصرف شده حدود ۹۰۰ مگاوات شامل ۵۰ مگاوات از محل مولدهای پراکنده و ۸۵۰ مگاوات از طریق نیروگاه علیآبادکتول تامین میشود و بقیه آن از استانهای تهران، سمنان، مازندران و گیلان تامین شده است.
وی افزود: یکی از اقدامات ما برای مدیریت مصرف کاهش و تغییر ساعت کاری ادارات است. همچنین ادارات موظف هستند در ساعت کاری ۳۰ درصد و بعد از ساعت اداری حدود ۶۰ درصد مصرف را کاهش دهند.
موسوی با اشاره به نصب کنتور هوشمند برق در حدود ۷۰ درصد ادارات استان ادامه داد: برق ادارات پرمصرف را تا سه بار قطع میکنیم و در صورتی که مصرف را مدیریت نکنند، قطعی را اعمال میکنیم. در بقیه ادارات نیز کارشناسان ما مراجعه میکنند و اگر پرمصرف باشند برق آنها قطع میشود و با تعهدات بالاترین مقام آن اداره وصل خواهد شد.
وی گفت: براساس قانون ادارات باید در مدت ۴ سال ۲۰ درصد نیاز برق خود را از طریق انرژی خورشیدی تامین کنند و اگر موفق به این کار نشوند برق مصرفی آنها با تعرفه آزاد محاسبه میشود.