طرح تحول سلامت موجب كاهش بار مالي و افزايش رضايت مردم شد

استاندار ايلام گفت: اجراي طرح تحول سلامت در 2 سال گذشته در كشور باعث كاهش بار مالي هزينه هاي درماني مردم و همچنين افزايش رضايت مندي آنها از اين طرح شده است.
کد خبر: ۲۱۷۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۹ 24 April 2016

استاندار ايلام گفت: اجراي طرح تحول سلامت در 2 سال گذشته در كشور باعث كاهش بار مالي هزينه هاي درماني مردم و همچنين افزايش رضايت مندي آنها از اين طرح شده است.


به گزارش تابناک ایلام؛محمدرضا مرواريد روز يكشنبه در همايش ملي سلامت اظهار كرد: دولت در اين مدت با وجود مشكلات مالي فراوان اما به خوبي از عهده انجام اين طرح برآمد و تحولي بزرگ در حوزه سلامت، درمان و بهداشت جامعه ايجاد كرده است.
وي افزود: در برخي كشورهاي پيشرفته همچون آمريكا دولت هنوز با مشكلات بيمه و بخش سلامت مواجه است در حاليكه در ايران به مدد ايثار فعالان حوزه درمان به ويژه پزشكان مشكلات حوزه سلامت تا حدود زيادي كاهش يافته است.
مرواريد با بيان اينكه بايد به تدريج همه مراحل اين طرح به صورت كامل و جامع اجرايي شود، تاكيد كرد: در اين مدت استان ايلام بيشترين موارد بهره برداري از پروژه هاي عمراني و خدماتي در ميان دستگاه هاي اجرايي را در حوزه بهداشت و دانشگاه علوم پزشكي داشته است.
وي يادآور شد: ايران در منطقه خاورميانه براي ريشه كني و مبارزه با بيماري هاي واگير و غير واگير جايگاه برتر را دارد و در زمينه توليد برخي از داروها به خودكفايي رسيده و نياز كشور براي ورود دارو به بازارهاي مصرف داخلي مرتفع شده است.
استاندار ايلام با اشاره به وضعيت بهداشت و سلامت در اين استان گفت: هم اكنون از جايگاه مطلوبي در حوزه سلامت و ارائه خدمات بهداشتي و درماني برخودار هستيم و با راه اندازي بيمارستان 376 تختخوابي اين اقدامات از كيفيت و كميت بيشتري برخوردار خواهد شد.
وي افزود: يكي از عمده ترين مشكلات استان در همه حوزه ها به ويژه بخش سلامت و بهداشت، استفاده درست از تجهيزات و منابع و نيز حفظ و نگهداري از اين وسايل و امكانات و نيز فضاهاي فيزيكي و ساختمان ها است كه به معضلي براي استان تبديل شده كه تغيير اين رويكرد نيازمند دقت نظر بيشتر مسئولان است.
مرواريد اضافه كرد: در سال هاي اخير دستگاه هاي مختلف مرتبط با حوزه بهداشت، همكاري هاي تنگاتنگ و ارزنده اي با دانشگاه علوم پزشكي براي افزايش سطح ايمني جامعه در مواردي چون انواع مواد خوراكي و عذايي، آب شرب، دارو و لوزام بهداشتي داشته اند كه قابل تقدير است.
وي با ورود به موضوع امنيت غذايي كودكان گفت: در اين طرح كودكاني كه به دلايل مختلف از تغذيه سالم و كامل برخوردار نيستند شناسايي و برنامه هاي غذايي آنها با همكاري و نظارت دستگاه هايي چون استانداري، دانشگاه علوم پزشكي، بهزيستي و كميته امدام نظارت و ساماندهي مي شود.
وي با اشاره به توانمندي ها و ظرفيت هاي استان در بخش هاي مختلف يادآور شد: در صدد ايجاد كارخانه هاي توليد دارو در استان هستيم چون ايلام زمينه توليد داروهاي مختلف گياهي و شيميايي را دارد ضمن اينكه در اين زمينه گام هايي برداشته شده است.
مرواريد از همه پزشكان و مردم استان خواست به منظور كاهش وابستگي كشور به داروهاي خارجي، فرهنگ مصرف دارو را رواج دهند و پزشكان نيز با تجويز كمتر دارو و بيماران با مصرف داروهاي خود به جاي خريد داروي جديد به اين فرهنگ سازي كمك كنند ضمن اينكه دانشگاه علوم پزشكي نيز براي رسيدن به اهداف عالي خود به همكاري همه دستگاه ها نياز دارد.
ايجاد پايگاه غربالگري فشار خون و مشاوره رايگان، تجليل از دستگاه هاي اجرايي همكار با برنامه هاي دانشگاه علوم پزشكي، اجراي نمايش و موسيقي محلي از ديگر برنامه هاي اين همايش يك روزه بود.
همايش روز ملي سلامت همزمان با سراسر كشور در استان ايلام با حضور استاندار، مديران دستگاه هاي اجرايي، فعالان حوزه سلامت وبهداشت و جمعي از دانشجويان و اساتيد اين دانشگاه در سالن همايش هاي دفاع مقدس برگزار شد.
از اول تا هفتم ارديبهشت بنام هفته جهاني سلامت نامگذاري شده و شعار امسال اين هفته غلبه بر ديابت است./ف

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار