ترفندهای آشپزی: از روغن مانده استفاده نکنید

روغنی که در غذایتان استفاده می‌کنید، شامل روغن نباتی، روغن زیتون، گردو و یا کره نباید مانده باشند زیرا اجازه نمی‌دهد طعم خوب مواد غذایی دیگر از آن‌ها خارج شود.
کد خبر: ۵۸۴۷۸۹
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۷ 11 April 2018

به گزارش «تابناک یزد»؛ از میزان، می‌توانید برای امتحان فسنجان را یک بار با گردوی تازه درست کنید و بار دیگر با گردویی که مانده است. روغن‌، گردو و کره نباید در معرض اکسیژن و تابش نور مستقیم خورشید قرار داشته باشند.

کره و گردو را در فریزر نگهداری کنید و روغن گردو را در یخچال بگذارید. روغن نباتی را می‌توانید در کابینت نگهداری کنید.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار