به گزارش «تابناک یزد»؛مسئول امور کشتارگاههای استان یزد گفت: سالانه بیش از دو هزار تن پای مرغ به خارج از کشور توسط استان یزد صادر میشود .
دکتر «سیدمهدی موسویپور» با اشاره به وجود دو واحد فراوری و بستهبندی پای مرغ در استان، تصریح کرد: پای مرغ فرآوری شده عمدتاً به کشور هنگکنگ صادر میشود .
وی افزود: پای مرغ به دلیل داشتن خواص غذایی و دارویی جایگاه ویژهای در سبد غذایی مردم داشته است و بر طبق تحقیقات انجام شده پای مرغ حاوی بسیاری از پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی است که بدن انسان قادر به تولید آن نیست.
به گفته موسويپور، به همین جهت مصرف آن به افراد دارای مشکلات ناشی از کمبود کلسیم مانند پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان، رماتیسم، شکستگی استخوان و به طور کلی تغییرات ساختمانی در استخوانها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D توصیه میشود.