محصولات غذایی "مهرام " که امروزه علاوه بر ایران در خیلی از کشورهای جهان زینت بخش سفرهها و میزهای غذاست، با نام "شاهرخ ظهیری" و "ملایر" گره خورده است.
به گزارش
تابناک همدان از ملایر، او که در سال ۱۳۰۹ در ملایر و در خانوادهای سرشناس زاده شد، به لحاظ شغل پدر به قم و تهران مهاجرت کرد، ولی با درگذشت ناگهانی پدر مجبور شد خرج سنگین زندگی خود و خانواده اش را بر دوش بگیرد و با اخذ دیپلم حرفه معلمی را انتخاب کرد، اما همچنان گمشده علمی و شغلی اش را در جای دیگر جستجو میکرد.
لیسانس حقوق و کار در فرش فروشی، پارچه فروشی و پارچه بافی تابان و مه کشت گامهای بعدی این تلاشگر ملایری بود که در هر یک از آنها خوش درخشید و همواره مورد وثوق مدیران شرکت قرار میگرفت.
درسال ۱۳۴۹ و در زمانی که "سس" بعنوان یک مکمل غذایی در ایران شناخته شده نبود، با خلاقیت ذاتی اش کارخانه "مهرام "را بنیان نهاد.
برای افزایش فروش و بازاریابی از شیوههای بدیع و انحصاری استفاده کرد تا توانست همراه با افزایش و تنوع تولید، نبض بازار موادغذایی را بدست گیرد و به عنوان "پدرصنعت غذایی ایران" معروف شود.
درسالهای ۸۸ تا ۹۴ به لحاظ مسئولیتی که در "شبکه جام جم" داشتم، بارها از وجودش بعنوان مجری و کارشناس در برنامه "اقتصاد ایران" استفاده میکردم و در نشستهای دوجانبه و چندجانبه از اطلاعات وافرش که بواسطه عضویت در اتاق بازرگانی بروز شده بود، بهره بردم.
به ایران، ملایر، تولید وطنی و کیفی سازی و صادرات علاقه عجیبی داشت.
او پس از سالها تلاش خستگی ناپذیر و مدتها تحمل درد و بیماری، دیروز (۲۲ فروردین ۹۸) با دنیای خاکی وداع کرد.
روحش شاد که نام ایران و ملایر را با تلاش و صداقت، جهانی کرد.
امین الله علیمرادی فعال رسانه