معاون دفتر فرهنگی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری:
رضا برزگر در مراسم اختتامیه همایش منطقه ای پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر افزود: اگر از ظرفیت های موجود به نحو احسن استفاده شود، علاوه بر تولید و ارزش آفرینی، زمینه اشتغال پایدار برای جوانان روستاها نیز فراهم می شود.
کد خبر: ۳۰۲۶۴۵
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱ 27 September 2016
رضا برزگر  در مراسم اختتامیه همایش منطقه ای پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر که در اردوگاه صالحین شیرآباد شهرستان رامیان در شرق استان گلستان برگزار شد، افزود: اگر از ظرفیت های موجود به نحو احسن استفاده شود، علاوه بر تولید و ارزش آفرینی، زمینه اشتغال پایدار برای جوانان روستاها نیز فراهم می شود.

برزگر با اشاره به استقرار امکانات و خدمات در دو دهه گذشته در روستاهای کشور، اضافه کرد: درحالی که تا سه دهه قبل برخی مراکز شهرستان ها نیز از نعمت راه مناسب، آب، برق و مخابرات و مدرسه کم بهره بودند، امروز درسایه تلاش نظام جمهوری اسلامی و دولت های آن، امکانات و خدمات خوبی در روستاها مستقر شده است.

وی با اشاره به پیش بینی تسهیلات قرض الحسنه برای ایجاد کارگاه های تولیدی و ایجاد اشتغال در مناطق مرزی و روستایی کشور در دولت تدبیر و امید، اضافه کرد: روستائیان باید از این منابع که در روستاهای مناطق مرزی بدون کارمزد و در دیگر مناطق روستایی با کارمزد سه درصد است، استفاده نمایند.

معاون دفتر فرهنگی اجتماعی معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اشاره به شرح وظایف این معاونت، گفت: پیگیری مطالبات 29 درصد جمعیت کشور که اکنون در روستاها و مناطق عشایری زندگی می کنند، از دستگاه های اجرایی و نیز راهبری و ساماندهی اعتبارات، مهمترین رسالت این معاونت است.

برزگر افزود: با وجود اقدامات خوبی که در دو دهه گذشته در روستاها انجام شده است اما هنوز برخی مشکلات و کمبودها از جمله اشتغال پایدار در این مناطق وجود دارد که سبب مهاجرت روستائیان بویژه جوانان به شهرها شده است.

وی اضافه کرد: روستاها می توانند با استفاده از تسهیلات قرض الحسنه پیش بینی شده توسط دولت و راه اندازی کارگاه های تولیدی براساس ظرفیت های بومی و محلی هر روستا، زمینه بازگشت جوانان به روستاها را فراهم کنند.

برزگر از کانون های فرهنگی و هنری مساجد در روستاها خواست، مردم را نسبت به خدمات و تسهیلات پیش بینی شده توسط دولت آگاه نمایند.

در این همایش ملی که روز جمعه گذشته با قرائت پیام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت خود را رسما با حضور شرکت کنندگانی از شش استان گلستان مازندران، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، رضوی و شمالی آغاز کرد، کارگاه های مختلف آموزشی با موضوعات اقتصاد مقاومتی، مسائل فرهنگی و سبک زندگی اسلامی برای شرکت کنندگان برگزار شد.

الگودهی و انتقال تجربیات موفق، آموزش شیوه های پرده خوانی نماز، آشنایی با رسالت کانون های فرهنگی و هنری مساجد و اصول و مبانی کار فرهنگی از منظر رهبری انقلاب از دیگر دوره های آموزشی این کنگره ملی برای شرکت کنندگان بود.

اکران فیلم های کوتاه با موضوعات فرهنگی و بازدید از جاذبه های طبیعی شهرستان رامیان (آبشار شیرآباد)، برپایی نمایشگاه صنایع دستی، کتاب و عکس و تولیدات اقتصاد مقاومتی در روستاهای گلستان از دیگر برنامه های حاشیه ای، پنجمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر بود.

در این مراسم معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و برخی مدیران کل گلستان و مسئولان رامیان نیز حضور داشتند.

شهرستان رامیان با افزون بر 85 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار