علی صفایی معلم مدارس گچساران که یک کارگاه کوچک در خانه خود دارد با سفر به مناطق روستایی و عشایری این شهرستان ، مدارس را با کمک خیران به وسایل کمک آموزشی تجهیز می کند.
کد خبر: ۸۴۷۷۲۹
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱ 09 May 2020
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد ، این معلم می گوید دانش آموزان برخی از مدارس مناطق روستایی شهرستان گچساران از کمبود امکانات آموزشی رنج می برند که این موضوع در آینده تحصیلی آنها نقش منفی دارد.
وی که دارای ۱۰ سال سابقه خدمت با مدرک کارشناسی ارشد در رشته رایانه است افزود: با هدف کمک خیرخواهانه و مشارکت در امور تجهیزات مدارس و با کمک جمعی از خیرین تجهیزات را خریداری می‌کنم و این کار من نوعی تدریس، مساعدت به همنوع در کنار آموزش است.
صفایی می گوید: ب۸ا رایزنی با خیران وسایل صوتی و تصویری هوشمند را تهیه و در کلاس ها نصب می کنیم که باعث خوشحالی دانش آموزان و عوامل مدرسه می‌شود.
کارشناس فناوری و فرهنگی که بخشی از تجهیزات با کمک وی نصب می شود نیز گفت: با سفر به روستاها و عشایر مدارسی که نیاز به تجهیزات دارند شناسایی وتچهیزات برای آنها فراهم می کنیم.
صابر اسدی افزود: این کار ابتدا ۲ نفری انجام و پس از آنکه نتایج کار آن در مدارس به اطلاع برخی همکاران رسید تعدادی از آنان برای مشارکت در این امر خداپسندانه حضور پیدا کردند و منابع مالی آن را تامین کردند.
اسدی بیان کرد: اطلاع رسانی و شناسایی خیران و عضویت آنها در گروه بعهده من است  و این کار را تجهیز تمامی مدارس روستایی و عشایری شهرستان گچساران ادامه می دهیم.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان گچساران هم گفت: کمک این فرهنگی و مجموعه خیرین همراه آنها بخش مهمی از مشکلات تجهیزاتی وتکمیل و راه‌اندازی وسایل صوتی و تصویری هوشمند را مرتفع کرده است.
ایوب مقیمی افزود: تاکنون بیش از ۳۰ مدرسه از سوی آقای صفایی تجهیز و وی بیش از ۳۰۰ میلیون ریال هزینه کرده است.
خانم مدینه درویش پور مدیر دبستان شهید کاویانی آبشیرین گچساران هم گفت: آقای صفایی وسایل آموزشی صوتی و تصویری هوشمند مدرسه ما را از طریق خیران تهیه و اهدا کرد.
خداداد نیکی مدیر دبیرستان انقلاب اسلامی آب شیرین و بی بی جان آباد هم گفت: جایی بسی افتخار است که یک معلم این اقدام ارزشمند را برای دانش آموزان دیگر مدارس انجام می دهد.
روح الله حبیب پور دبیر کاروفناوری مدرسه آزادگان روستای آبشیرین پچساتران هم گفت: نصب و راه اندازی این تجهیزات تدریس را تسهیل نموده و دانش‌آموزان از روش های تدریس هوشمند استقبال می‌کنند.
لیلا شیبانی آموزگار ابتدایی این مدرسه نیز گفت: با استفاده از این تجهیزات تدریس ها را انجام و از طریق سامانه شاد برای دانش آموزان ارسال می کنیم.
سید نعمت قادری از فرهنگیان خیر و عضو مجموعه خیرین این فعالیت هم گفت: پس از شروع فعالیت آقای صفایی به صورت خود جوش مبلغی جمع و ماهانه خرید انجام می دادیم.
وی تصریح کرد: تاکنون ۵۴ نفر از گروه ها و صنف های مختلف جذب این مجموعه خیریه شده است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار